Page content

Categorie boeken.

Het complete handboek voor een gezonde, gelukkige en gezond labrador.

E-Boek

“Ontdek Hoe Jij Je Labrador Bijna Direct Verandert In Een Lieve En Gehoorzame Hond..."

puppy labrador

Enkele bijzondere feiten over het opvoeden, trainen en verzorgen van labradors en waarom je niet eens moet denken aan het kopen van een labrador totdat je ieder woord op deze pagina hebt gelezen! Klik op onderstaand link om dit prachtige boek aan te schaffen.
Een echte must voor iedere labrador liefhebber.

"Chihuahua expert Cindy Groen onthult de technieken om uw Chihuahua op de juiste manier op moet voeden."

Mijn leven wordt beheerst door de liefde voor de Chihuahua. Ik ben niet alleen de trotse eigenaar van twee lieve Chihuahua’s maar een deel van mijn familie fokt ook met de Chihuahua. Doordat de liefde voor de Chihuahua mij met de paplepel is ingegeven beleef ik ontzettend veel plezier aan deze vrolijke hondjes. Helaas zie ik ook vaak de ellende die de populariteit van dit hondenras met zich meebrengt.
Dat zijn de broodfokkers van de Chihuahua en de eigenaren die door een gebrek aan kennis de Chihuahua op de verkeerde manier opvoeden.
Daardoor zie ik vaak en totaal onnodig Chihuahua’s een angstig, agressief en ongelukkig leven leiden doordat de mensen een gebrek aan kennis hebben om de Chihuahua op de juiste manier op te voeden.
Daarom vond ik het de hoogste tijd om een e-book te schrijven speciaal over de Chihuahua zodat ik ook u de juiste technieken kan aandragen om van uw Chihuahua een gelukkige en goedluisterende hond te maken.Cindy Groen

Start een hondenuitlaatservice.


"Een stap-voor-stap gids" voor een hondenuitlaatservice in ieder dorp of stad waar dan ook, die jij kan starten, met weinig of geen investering, met weinig of geen ervaring. Waarmee jij een vaste klantenkring opbouwt, die iedere dag bij jouw hondenuitlaatservice hun huisvriend toevertrouwen.

Het "hondenuitlaatservice" handboek is een uniek E-Book vol met waardevolle tips, checklijsten, etc, een stap-voor-stap gids voor je eigen hondenuitlaatservice. Ik heb de winstgevende ideeën, strategie, technieken en formules verzameld, dit exclusievieve handboek neemt je bij de hand en laat je stap voor stap zien hoe je een eigen hondenuitlaatservice start, waarmee je je eigen geld verdient en waar jij trots op kan zijn. Je leest over tips en tricks, strategie, hoe je een klantenkring opbouwt, hoe je je eigen onderneming laat groeien zonder al te hoge investeringen in het dorp, de stad of de regio waar jij woont.

Het hondenuitlaatservice handboek, geeft stap voor stap, op een makkelijke manier belangrijke informatie aan in hapklare brokken om je in de startfase van je eigen bedrijf te helpen op weg naar winstgevendheid.

Je komt er bijvoorbeeld achter:

  • Hoe je moet plannen om je hondenuitlaatservice tot een succes te maken, ongeacht welke achtergrond je hebt of in welke situatie je nu verkeerd
  • Hoe snel jij je eigen hondenuitlaatservice opstart met minimale risico's en met een goede omzet en met werk dat je leuk vindt en waar je trots op kan zijn .
  • Met suggesties waar en hoe je de beste plaatsen kan vinden, waar jij je bedrijf kan runnen, waar je goed geld verdient !
  • Hoe jij het beste klanten aan kan trekken naar jouw hondenuitlaatservice die jouw service willen hebben.

E-book Titel

Vul hier een beschrijving in over het E-book. Zodra je dit content veld leeg laat zal op de live pagina dit content veld onzichtbaar worden. De andere content velden zullen dan automatisch naar boven schuiven.

Plaats een korte, pakkende introductie voor jouw e-book. Probeer hierin direct iets te noemen waardoor jouw potentiële klanten getriggerd worden. Dit kan bijvoorbeeld een bepaald resultaat zijn dat behaald kan worden d.m.v. dit e-book, of een pijnpunt waar zij zich in kunnen herkennen, wat jij in het e-book behandelt.

Heb je een van deze boeken gelezen?

Dan zou ik het zeer waarderen wanneer je hieronder een reactie achter wilt laten!

Klik gerust ook eens door onze categorieën heen: